نمایندگی تعمیرات msi

آموزش تعمیرات انواع سیستم های msi

نمایندگی تعمیرات msi

آموزش تعمیرات انواع سیستم های msi

بهترین و با کیفیت ترین مقالات و آموزش ها را میتوانید در وبلاگ ما مشاهده کنید. اینجا همان جایی است که شما به مهارت و اطلاعات مورد نیاز برای آشنایی و تعمیر وسایل مد نظر خود را به صورت کامل و همچنین کاربردی کسب میکنید.

بایگانی
پیوندها
  • ۰
  • ۰

ویروسی شدن گوشی هواوی یکی از مشکلات رایج در گوشی هوشمند امروزی است امروزه با توجه به کاربرد گسترده گوشی هوشمند و استفاده مستمر از بستر وب و فضای اینترنت، چندان دور از انتظار نیست. علت ویروسی شدن گوشی عوامل گوناگونی مانند نصب بدافزار، ورود در صفحات اینترنت نامعتبر و عوامل دیگری باشد، که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.

به طور کلی گسترده بودن فضای اینترنت از یک سو و افزایش استفاده از تبلت ها و گوشی های هوشمند از سوی دیگر، زمینه مناسب برای فعالیت بد افزارها و نرم افزارهای مخرب را فراهم می آید. نصب یک بد افزار مخرب در فضای آنلاین میتواند ویروسی شدن گوشی هوشمند را با خود به دنبال داشته باشد.

https://msi-agency.blog.ir/1400/12/15/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%85%DB%8C

بر اساس بررسی های انجام شده گوشی ها و گجت های هوشمند یا به تعبیری دستگاه های اندرویدی مورد هدف 55 درصد از بد افزارها و نرم افزارهای آلوده به ویروس و مخرب قرار می گیرند. از سوی دیگر، با ویروسی شدن موبایل احتمال از بین رفتن اطلاعات و دیتاهای موجود بر روی دستگاه و آسیب دیدن جدی آن وجود دارد.

عیب یابی و تعمیر گوشی ویروسی شده هواوی امری تخصصی بوده و نیازمند کسب دانش لازم در این زمینه از طریق شرکت در دوره های آموزش تعمیرات موبایل هواوی می باشد. در ادامه این مطلب به بررسی علل ویروسی شدن و روش های جلوگیری از آن می پردازیم.

آیا تا کنون به ویروسی بودن گوشی تلفن همراه خود شک کرده اید؟

 

“بدافزارها” یک سری برنامه ها مخرب هستند که صرفاً برای آسیب زدن به دستگاه شما و یا جاسوسی اطلاعاتتان طراحی شده اند. هدف آن ها هم کامپیوتر ها، گوشی های موبایل هواوی و دستگاه های الکترونیکی هستند. اگر دیوایس اندرویدی شما درست عمل نمی کند یا حالت های عجیب و غریبی در آن مشاهده می کنید که شما را مشکوک به ویروسی بودن اندروید کرده است، بهتر است در ادامه با ما همراه باشید تا ابتدا علائم آن را بررسی کرده و سپس برای پاکسازی دستگاه اندرویدتان اقدام کنید.

بدافزارها انواع محتلفی دارند. از ویروس ها و تبلیغات مزاحم گرفته تا تروجان ها و برنامه های جاسوسی یا به اصطلاح اسپایورها (Spyware). این بدافزار ها هدف های متفاوتی دارند، مثل دستکاری اطلاعات شخصی، ایجاد هزینه های گزاف بر روی قبض تلفن همراه شما و . این گونه بدافزارها می توانند از طریق ایمیل، پیامک، بلوتوث یا یک برنامه آلوده به دیوایس شما وارد شده و عملیات خود را شروع کنند. شاید هم با ارسال لینک های آلوده و ترغیب شما برای کلیک کردن روی آن ها، به اطلاعات خصوصی شما دست پیدا کنند.

ویروس ها می توانند از طریق یک دستگاه، به دستگاه دیگر وارد شده و مانند یک ویروس واقعی پخش شوند. مزاحمت های تبلیغاتی نیز بر روی صفحه نمایش دستگاه شما ظاهر می شوند و تلاش می کنند با بیان پیشنهادات شگفت انگیز و غیر واقعی، شما را ترغیب به کلیک بر روی لینک آلوده کنند. برنامه های جاسوسی هم به صورت کاملا نامحسوس از اطلاعات شخصی دستگاه شما استفاده می کنند و بدون آگاهی شما، اعمال و حرکات شما را زیر نظر می گیرند.

مهمترین دلایل ویروسی شدن گوشی هواوی

 

علت ویروسی شدن گوشی هواوی ممکن است به دلیل عوامل گوناگونی باشد. در ادامه به برخی از مهمترین این عوامل اشاره می کنیم.

استفاده از درگاه های نا امن:

بدون تردید، یکی از مهمترین دلایل ویروسی شدن گوشی، استفاده از درگاه های اینترنتی نامطمئن و نامعتبر می باشد. شایان ذکر است که بسیاری از کاربران فضای وب، از مرورگرهای مختلفی جهت گشت و گذار و جستجو در این فضا استفاده به عمل می آورند.

در این میان، برخی از هکرها و مجرمان سایبری با تولید یک مرورگر جعلی و نامعتبر، کاربران را به درگاه های مورد نظر خود هدایت و اطلاعات مهم آنها را به راحتی سرقت می کنند. استفاده از آخرین نسخه مرورگرهای معتبر و شناخته شده بهترین راهکار برای جلوگیری از این مسائل می باشد.

دانلود و نصب اپلیکیشن های ناشناس:

در فضای اینترنت با حجم انبوهی از اپلیکیشن ها و برنامه های موبایلی متنوع و مختلف مواجه هستیم. از طرف دیگر، کنجکاو بودن کاربران برای نصب و استفاده از این اپلیکیشن ها میتواند ویروسی شدن موبایل را با خود به همراه داشته باشد.

در این زمینه باید خاطر نشان نمود که بسیاری از ویروس ها به واسطه دانلود و نصب برنامه های مختلف، به داخل گوشی های هوشمند راه پیدا می کنند. دانلود و نصب اپلیکیشن ها از فروشگاه های معتبر یا از طریق گوگل پلی، کاربران را از این وضعیت نجات می دهد.

Pup up یا تبلیغات ناخواسته:

نمایش و ظاهر شدن ناگهانی تبلیغات ناخواسته بر روی نمایشگر دستگاه، میتواند دلیل ویروسی شدن موبایل باشد. بسیاری از مجرمان اینترنتی با نمایش تبلیغات مشخص، کاربر را به کلیک کردن بر روی این تبلیغات ترغیب می نمایند. با کلیک کردن، گوشی کاربر هک شده و اطلاعاتش به سرقت می رود. همچنین، ارسال خودکار پیام و تبلیغات شبکه های اجتماعی مختلف، حکایت از آلوده شدن گوشی های هوشمند دارد.

افزایش غیرمنطقی مبلغ قبض تلفن همراه شما

برنامه های آلوده و ویروسی می توانند به صورت نامحسوس اقدام به برقراری تماس یا ارسال پیامک کنند و این امر باعث بالا رفتن هزینه های قبض شما خواهد شد. در صورتی که بر روی قبض تلفن همراه خود، مخصوصاً در بخش مربوط به پیامک ها، با رقم غیر معقول و بالایی برخورد کردید، به منوی پیام های خود بروید و در صورت پیدا کردن موارد مشکوک، اقدام به حذف برنامه ارسال کننده این پیام ها کنید. می توانید با اپراتور خود نیز تماس گرفته و از آن ها راهنمایی بگیرید.

این آموزشگاه علاوه بر این دوره، دوره های متعدد دیگری را از جمله آموزش تعمیر لوازم خانگی، آموزش تعمیرات لپ تاپ، آموزش تعمیرات برد، آموزش تعمیرات ایسیو خودرو و بسیاری از دیگر دوره‌های برق و الکترونیک را برگزار می‌نماید.

  • ۰۰/۱۲/۱۵
  • پوراندخت خدابخش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی